Riesenlägret 2019

             2019 års RIESENLÄGER Kopparbo 14/7 – 22/7

Lägret börjar söndagen den 14juli med information, träningsgruppindelningsamt gemensam korvgrillning.
Lördagen den 20 juli avslutas det trettiofemte Riesenlägret med summering och fördelning av städområden inför avresedagen den 21juli.

Som tidigare år kommer förmiddagarna mellan ankomst och avresa att fyllas av träning i grupper i de olika bruksgrenarna, IPO, räddningshund, valpkurs med mera. På eftermiddagarna ges möjlighet att lydnadsträna, lära sig pälsvård, delta på medlemsmötet med mera.
På kvällarna finns även aktiviteter men då av det mer lättsamma slaget.

Lägret är just nu i planeringsstadiet  och de aktiviteter som uppräknats måste anses som preliminära eftersom aktiviteterna anpassas till hur många deltagare vi blir på lägret och hur många medhjälpare vi lyckas mobilisera.
Det är vi alla på lägret som måste hjälpas åt för att lägret ska bli som vi önskar. Kanske är just Du den vi söker som kan hjälpa till med något. Hör av Dig!
Ett av Riesenlägrets mål är att lägret ska ha karaktären av ett familjeläger. Alla i familjen, även barnen, ska ha sina aktiviteter med såväl hundträning, aktivitetstimmar mm.
Vi skulle bli mycket tacksamma om ni som har barn kan hjälpa till med någon barnaktivitet.
Hör av er till någon av oss i kommittén.

Du som känner att du kan och vill skänka något till lägrets lotterier lämna det i så fall till lägerledningen när du registrerar dig. Hela vinsten av lotterier går till SRSK.

 Alla ska visa upp sitt medlemsbevis vid registreringen.

MISSA INTE:
På mångas begäran återkommer BLACK PETTER även i år till PUB-kvällen Folkets Park på onsdag kväll.Lämna ett svar